Coaching opleiding volgen

Heb je interesse in het volgen van een opleiding waardoor jij later aan de slag kan als trainer of coach, om andere mensen op te leiden. Dan is de coaching opleiding van TC Academy iets voor jou. Deze opleiding zorgt ervoor dat jij je breder ontwikkeld binnen je huidige functie en zal je coachvaardigheden ontwikkelen. De opleidingen zijn gericht voor mensen met een HBO achtergrond. Dit zijn namelijk erkende post-HBO opleidingen, waar je ook een officieel diploma van zult ontvangen. Deze kan dan weer getoond worden als je bijvoorbeeld ergens gaat solliciteren.

Hoe ziet het programma eruit?

In totaal bestaat de coaching opleiding uit zo’n 11 lesdagen. Per maand zullen er 2 lesdagen zijn voor een periode van 5 รก 6 maanden lang. Deze dagen vallen allemaal op maandag en hiervoor ben je een hele dag kwijt. De opleidingen zijn zowel in Rotterdam als in Utrecht te volgen en vallen beide op dezelfde startdata. Je hebt dus de keus om te kiezen voor de plaats waar jij je het dichts bevindt.

Jouw ontwikkeling

Na het volgen van de coaching opleiding zul je dus een officieel erkend HBO diploma ontvangen en kun je ook officieel van start in het werkveld als trainer of als coach. Tijdens de opleiding zul je je ontwikkelen met onder andere meerdere coach gesprekken, zelfreflectie gesprekken, tussentijdse opdrachten en ga je ook nog de praktijk in om echt te gaan oefenen. Een soort stage dus. Schrijf je nu dan ook snel in en wacht niet langer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *